Skip to main content

DEMANDA

DEMANDA

Escrito en .
SENTÈNCIA DEL SUPREM

Sobre els comentaris de la Sentència del Suprem. El passat dia 7 el que hi va haver va ser un debat i votació entre els 5 jutges / jutgesses del Suprem sobre el recurs sindical (menys UGT, és clar), a la Sentència de l’Audiència Nacional.

En aquest debat i votació no participen els advocats de les parts, ni de l’empresa ni dels Sindicats recurrents, només els 5 jutges / jutgesses del Suprem.

Per això, encara que a vegades hi ha filtracions sobretot en temes polítics, no es coneix el resultat fins que publiquin l’Acte corresponent, que no té una data límit, és possible que sigui durant aquest mes de juliol o que ens toqui esperar fins a Setembre.

SENTENCIA DEL SUPREMO

Sobre los comentarios de la Sentencia del Supremo. El pasado día 7 lo que hubo fue un debate y votación entre los 5 jueces/juezas del Supremo sobre el recurso sindical (menos UGT, por supuesto), a la Sentencia de la Audiencia Nacional.

En ese debate y votación no participan los abogados de las partes, ni de la Empresa ni de los Sindicatos recurrentes, sólo los 5 jueces/juezas del Supremo.

Por eso, aunque a veces hay filtraciones sobre todo en temas políticos, no se conoce el resultado hasta que publiquen el Auto correspondiente, que no tiene una fecha límite, es posible que sea durante este mes de Julio o que nos toque esperar hasta Septiembre.

DEMANDA

imatge polzeIMC IMPUGNACION DE CONVENIOS 0000266 2020

imatge polzeINFORMACIÓN SOBRE EL PROGRAMA DE DEMANDAS

imatge polzeDemanda de EXCLUIDOS DE CONVENIO-AECOEC

Enviar tota la documentació de la demanda exclusivament al correu electrònic:

mailto:demanda@aecoec.cat

No lliurar res a: AGM Abogados

La junta